Cattis -

.

2012-05-29 @ 19:49:00
hey :)
nu är jag hemma igen, anna har sin kompis den här veckan på besök, de är trevligt. Så idag tog jag och emilie med henne till favorit cafét cafenio, där vi åt mat och satt och tittade på alla folk en stund. super gulligt att cypriotiska barn lär sig grekisk dans på torget, hur kul som helst att sitta och titta på de, hoppar runt på stolar typ haha :)
sen var vi och tittade lite i affärerna och jag köpte en ring och sen ett fotarmband, för de är super fint när man hela tiden har shorts här, super nöjd med mina fina inköp :)
nu har vi gått hem för vissa ska ta en liten siesta, hehe.  så då sitter jag här och lyssnar på lite musik, cas haley just nu, riktigt bra röst och skönt gung. lite senare vid 23, så ska vi tjejer åka hem till stephanos och hänga lite i hans hus.  blir super trevligt !  skulle egentligen spelat lite tennis idag, men blev inte riktigt så, jag hängde lite i affärerna istället-
emilie har gått och köpt våran nya familjemedlem, en liten honda som hon glider runt på dagarna in
mitt vrål åk
cafenio
min nästan sambolito emilie till vänster och sen är de göteborg annas kompis här på besök :)

..

2012-05-29 @ 14:26:57
hallå hallå :)
idag är jag ledig, gu vad jag har längtat efter denna dag. sjukt skönt att inte stressa. igår efter jobbet åkte vi till några som grillade, vi åkte beach buggy bil dit, höhöh. egentligen får man nog inte åka fyra tjejer i en sån bil, men man måste pröva. vi fick tuta sönder, eftersom vi bor på kroggatan och skulle ta oss ut från krogställerna, så de va  verkligen as kul ! hur mycket folk som helst och inkastare överallt, som vi nästan körde över med coola bilen.
sen gick jag hem igår, så de va skönt så nu idag så har jag mest tagit de lugnt, hängt med tjejerna lite och nu sitter jag här och lyssnar på  skön reagge musik, herregud vad jag saknar mina högtalare. nästan ont i hjärtat att jag inte kan spela på dom så här på min lediga dag.
och ja mamma, jag har redan köpt kort som ja ska skicka till mormor, jag lovar :) måste bara ta mig tid att köpa frimärke o hitta en postlåda, om man nu inte kan posta de på jobbet.
sitter nu och tittar på visum, som jag måste skaffa mig nu inför min nästa resa.
ska snart ta min cykel och åka och fika med söta emilie på cafénio. soft dag, idag är de riktigt varmt här, rätt soft.
hoppas allt är grymt med er som läser, jag har rättmånga läsare nu, kul :) hahaha''
<3

:)

2012-05-25 @ 14:22:15

Wiho sitter på jucie bar, har split 5 breakfast lunch and dinner, menas de :) har cypriotiskt nummer nu och ny mobil, så nu kan ja ringa till Sverige, hade en super bra gäst som jag nu har kontakt med efter, som ska hjälpa mig med visum och jobb i Australien till december, så coolt


onsdag

2012-05-23 @ 18:37:32
hey :) sitter här hemma nu och tänker på att shit va tiden går fort här, insåg idag när jag skulle lägga in orders på kassan och tröck i 2 children på onsdag.  tyckte de nyss var söndag, så dagarna bara springer fram här.
jag har varit här över en månad nu, känns konstigt ! jag saknar många av mina vänner jätte mycket och min familj saknar jag sjukt mycket, men har faktiskt idag varit och köpt lite kort som jag ska skicka till några i min familj, super fina :)  var även och köpte nya skor som jag hade första dagen idag på jobbet, dom sitter som en smäck runt mina små fötter, roligast var när jag skulle köpa skorna och han i affären kände igen mig eftersom ja har varit där några gånger nu när man bor här :) i alla fall fick ja super special price just for me. hahahahaha, och sen fick jag även handla skor från barnavdelningen för att han skrattade åt att ja hade så små fötter, men mina super skor svarta med en liten rosa touch som jag jobbar i, strl 36  sitter otroligt bra.
jag skulle egentligen jobba till sent ikväll, men de va lugnt så savvas frågade; someone who wants to go home?   och jag ville lätt åka hem. så nu sitter jag här, ska snart träffa min nästan sambo anna panna. min favorit,  ska titta på en ny mobil som jag ska fixa cypenummer.
får se vad som händer mer idag :) vet att vi ska spela fotboll vid 23 ikväll, men vette tusan. kanske man ska hinna med en krogrunda ikväll, känns som de va länge sen. och igår va dom andra ute utan mig då jag ville sova o va själv lite, ensam varg som man är :) de va mysigt.
idag känner jag mig som en riktig tänkare, precis vad jag är.  jag vet inte hur jag ska göra, ska jag skriva av min lägenhet direkt när jag kommer hem? eftersom jag känner att jag vill inte vara i sverige längre, jag vill inte vara fast någonstans. jag vill kunna dra runt lite som jag vill, eller ska jag göra som jag gör nu och hyra ut den och se om jag vill hem någon gång, vet att de låter klokast.  Men nu har jag prövat att jobba i sälen, och de är inte min grej med snö, men eftersom jag hade helt otroliga människor som jag jobbade där med så var de en av de bästa tiderna i mitt liv, jag har jobbat hemma, jag har jobbat i sthlm och jag har varit en sommar på gotland och jag har jobbat utomlands,  och känner att även om jag inte alltid vill vara på cypern så passar utomlands livet mig bäst.  jag trivs att de är varmt hela tiden, jag trivs med olika språk och att nya saker och staden sover aldrig.  Man kan göra vad man vill hela tiden, man kan jobba ihjäl sig, gå ut vilken dag som helst,  man är social på ett annat sätt här.
jag måste alltid sträva efter något nytt hela tiden, just nu planerar jag mycket inför min nya resa som kommer efter cypern, jag ska vara hemma en månad i sverige, sen bär mina väskor till australien.  mycket kul :)
jaja men nu kommer anna hem :)  bye byeeeeeee sunshines.-.

.

2012-05-22 @ 21:20:13
hej bloggen :)
nu sitter jag här i hallen på golvet, har i alla fall tagit mitt täcke och lagt ut på golvet. Idag känner jag mig lite opepp på precis allt, men de är bara för att jag är trött och har sjukt ont i ryggen, känner mig som en åttio årig gammal tant. Har även träningsvärk överallt, till och med i fingrarna. men de var fan värt, för oj va kul de var att spela tennis och fotboll igår :)
skulle egentligen åka till hotellet nu och titta på show teamets show, men tyvärr så hade anna mina hemmanycklar, eftersom hon kommer och lånar internet här medans jag jobbar, och hon har glömt att ge tillbaks dom till mig och hon är på jobbet. så därför får jag sitta hemma tills hon slutar vid elva, men de är bra. jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag sova tidigt idag, är super trött verkligen.  imorgon börjar jag 13 - 22,30 så sen ska vi spela fotboll igen 23, så de är bara bra med lite extra sömn :)

minnen för livet, från andra veckan typ.

2012-05-22 @ 18:07:19

:)

2012-05-21 @ 11:39:32


hallå :)
 
sitter nu här hemma, görfint väder idag, som vanligt. tänkte åka och lägga mig på stranden, men ångrade mig sen. så nu sitter jag här och lyssnar lite på musik, .  idag blir de en aktiv dag, ska spela tennis med några killar från showteamet, och sen blir de åka och handla lite och till banken. och sen ikväll vid tolv, så ska team sunwing köra fotboll, vi ska öva för att krossa fritidsresor, haha ..
 
så jävla härlig bild,  norgesdag firades även här i cypern och våra maskotar lollo och berrnie var även med och dansade,showteamet sjöng rasmus norge låten. haha :)

igår va vi ett helt gäng här hos oss på terassen, super trevligt :) ..  åho vad jag älskar utomlandslivet,  jag kan verkligen inte fatta varför jag inte har gjort de här tidigare.  allt är så vackert och man bara skrattar hela dagarna.

hoppas allt är bra med er där hemma, jag vet att ag är super dålig på att lägga in bilder, men allt ligger på kameran. hehe

min syster josefine, hoppas allt är bra :) saknar dig

.

2012-05-15 @ 18:22:56
hej :) nu sitter jag här hemma igen, så skönt att sluta tidigt. senare sen när anna slutar så ska jag  lägga upp bilder från vårt äventyr som vi hade, sjukt fina bilder.

så länge får de duga med lite blue moon bilder. haha. emmas kamera hängde inte med tror jag. haha


 

Har precis varit och handlat lite, så idag  blir de lite tzatsiki,  tomater, fetaost och lite bröd. haha jag är rätt dålig på att handla här, eftersom att man alltid äter på jobbet, men idag orkade jag inte göra de, för att jag åkte direkt efter jobbet till min vän på juciebaren. hon är super trevlig, och de är kul att man hon bara kan engelska, så man övar väldigt mycket på den när man är här.

Har även börjat fundera vad jag ska göra efter de här och de lutar mot att jag ska åka till australien 1/12, vi sitter och letar flyg för fullt nu.

idag på restaurangen jag jobbar på, blir de ett svenskt bröllop, de är väldigt häftigt att man gifter sig här nere i cypern. så bröllopsfixarna höll på att pynta för fullt medans jag var på jobbet, grymt snyggt. 

men nu ska jag som sagt äta lite sen blir de till att ta en dusch för att ikväll ska jag ut, en vecka sen sist jag var ute så de ska bli nice :).   imorgon börjar jag inte förens kl 13, och på torsdag 18.30 så de är kanoners. men jag ska lägga upp sjukt coola bilder sen när anna kommer hem, när vi klättrade i grottor :)

mamma jag saknar dig jätte mycket !

.

2012-05-15 @ 17:06:04

Åh idag jobbar jag m4, vilket betyder att jag är ledig kvällen' åh va roligt med
Kommentarer. Mamma jag lovar att sova också men jag har så kul hela tiden och kan inte missa något men har faktiskt sovit mycket nu :)

O kära Lydia Persson hoppas du har kul i ronjas Borg och träffar Pippi haha, jag ska lägga in bilder från kameran ikväll :) Thesssn Kom och hälsa på bara :)


.

2012-05-10 @ 16:16:25

Rast på jobbet så då sitter jag på juciebaren och dricker färska juicer görgött :) ska lägga in världens finaste
Bilder från vårt fyrhjulingsäventyr som jag och Anna var på igår :) men gör de när jag slutar jobbet ikväll :)


lite av mitt boende.

2012-05-08 @ 19:06:44
hallå :)'
nu sitter jag här i lägenheten och bara tar de lugnt. idag har jag varit på imigrations grejen och fixade med papper och har nu mera cypriotiskt person nummer, två nya cypr.. bankkort osv :)
Efter de åkte jag direkt till jobbet och jobbade ett tag, de var rätt kul. Alla svenskarna blir alltid lika förvånade när de med sin svengelska beställer och sen svarar man till dem på svenska, alltid samma reaktion varje gång. Ja nu börjar de bli riktigt fint väder här  :) har även hört att de är de i sverige också, mycket roligt att höra-. slutade vid fem idag igen, så sen dess har jag varit lite med emilie och anna och nu sitter jag här för mig själv. ska strax vila mig lite så att jag inte är så trött, för här sover jag ca två timmar om natten, de är lite galet.
imorgon har jag i alla fall min day off och vi har hyrt fyrhjuling och ska åka till ett stället som jag inte minns namnet på nu, men de ska i alla fall vara as fint med klippor och allt. så imorgon blir de ett jäkla äventyr och jag fattar inte hur vi ska fixa vänstertrafiken, men de lär vi märka om vi fixar :)..
ikväll vill jag nog gå¨ut, verkar nice. imorgon ska jag börja ta bilder på vad jag gör osv...... :)  hoppas allt är bra med er

måndag

2012-05-07 @ 23:25:19
hey :)
nu sitter jag här vid datorn igen, har varit så där frukansvärt trött idag. jobbade mfour idag vilket menas med 8-17 så de är skön tid men samtidigt är de jobbigt om man sover två timmar. Igår hade vi myskväll här hemma i lägenheten, stackars emilie va sjuk så hon fick gå och lägga sig, men jag anna och emma satt och tjötade om allt mellan himmel och jord och när jag tillslut tittade på klocken så var den kvart över fem på morgonen och kände då att de inte kändes så kul att jag skulle upp och jobba ca tre timmar senare. Men självklart tog jag mig upp och cyklade till jobbet, piggnade till sen senare under dagen.
Efter jobbet så var jag och besökte spa;t på vårt hotell, för att ta foto på mig själv där. För imorgon ska hälften av alla nya staffs go to imigration, eller kanske man säger imigrations haha jag vet inte. Så nu ska vi få personnummer och allt sånt därnt här i cypern. De är rätt svårt att skriva på massa papper hela tiden, för man vet absolut inte vad man skriver på, allt står inte på engelska, men vi har jätte snälla människor som hjälper oss med allt, så nu har dom fixat nya bankkort från cypern till mig, de känns internationellt heheh :)
Idag åt jag inte på jobbet, så tänkte göra lite nudlar när jag kom hem från jobbet, hann även städa lite medans jag lagade min mat. Men efter ett tag känner jag hur de luktar för mycket gas och jag är lite rädd för gasspisar men våran är så modern här så jag tänkte varför inte liksom. Jag försökte fatta varför de inte slutade, så nu för en liten stund sen var jag tvungen att gå ner ett trappsteg till emilie och stefanos och fråga varför sjutton de inte slutar lukta gas här och om jag skulle sprängas ihjäl snart, de visade sig att jag inte hade stängt av den ordentligt. Så man tackar änglarvakten att inget hände då gasspisen stod på i fem timmar och siprade ut gas här hemma, så nu vädras de för fulla muggar. haha
Idag har jag tagit kort på hur jag bor och allt sånt, så ska fixa in dom bilderna imorgon. Ska hoppa in i en snabb dusch nu och snart kommer antagligen anna hem från jobbet, så får se om jag har hunnit somna då eller inte. Vi ska ju trots allt upp sju på morgonen eftersom kommer och hämtar oss från jobbet prick 08.. lite för tidigt men de kan bli kul att se lite av paralimni, som är mera en stad än ayia. :)
så lägger in bilder imorgon :)
föresten så finns de planer på dykning på onsdag

daaaays

2012-05-06 @ 23:14:37
hallå allihopa :)
sitter här hemma i lägenheten och har så där lagomt ont i benen. Man bara går och går varje dag hela dan på jobbet, måste ta mig till ecco affären och köpa halkfria och super sköna jobbar skor. Har jobbat split shift idag igen och de menanas med att man jobbar olika pass, men idag började jag inte förens tolv, och hade slipt eight så de va soft. slutade precis jobbet :)
nu väntar jag på att goaste tjejerna anna och emilie ska sluta, som bor här ett trappsteg ner från mig, men bor inprincip med de tjejerna. super goa.
annars är allt fint med  mig, jag är super dålig på att ta med min kamera ut och har massa bilder på min iphone. men ska från och med i morgon börja fota mycket, ska visa imorgon bild på lägenheten jag bor i och lite sånt.
på onsdag har jag my day off och jag och anna ska spendera den på en party båt som vi har inbokat oss på, fan va coolt.

äntligen

2012-05-02 @ 22:30:32
hallå hallå :) ¨
ber om ursäkt om jag har uppdaterat som en kratta, har fått klago sms och facebook kalgomål också. Men här har de hänt så mycket, jag har även hunnit med och flytta till ny lägenhet här i ayia napa.  hundra tusen gånger bättre än den förra, jag har även internet i lägenheten och bor nära alla krogar så att de inte är lika läskigt och gå hem, plus att jag har fått en cykel och cyklar nu förtiden till jobbet.  Här i huset bor de hel goa tjejer, som är glada och jag har jätte kul med dom.
jag jobbar på en restaurang som heter fino, vilket är den bästa på vårt hotell. vi har både frukost lunch och middag, all inclusive buffé och ala carte.  Jag är inte så där super nöjd med att jag hamnade på den fina stället, men jag biter ihop. har de grymt kul med alla cyprioter på jobbet, man får prata engelska hela tiden och man lär sig hela tiden. vem sjutton visste att servetter heter napkins på engelska ? och ibland får man dra till med en i need some hmm you know so i can clean the table. haha men de är kul faktiskt, och killarna är enormt duktiga och lär mig massa. igår hade vi lite vin skole öppning, jag har aldrig sett så duktiga människor som öppnar vinflaskor så grymt coolt, men ja.. övning ger färdighet.
jaha, idag var jag på jobbet och jag hade tappat rösten lite igår och har blivit sjukt förkyld. vilket är grymt tråkigt, då jag inte vill missa något alls. Men efter att jag blev jätte ledsen på jobbet för att min hals var sjukt störd, så fick jag åka till doktorn och sen såg han min stämbandsinfektion, som jag tidigare hade haft så de va bara vidare till sjukhuset. på sjukhuset var doktorn en skojare, och de kändes lite som att jag kunde vara doktor själv, som en jäkla spåtant typ, gissade sig fram. Självklart ville dom skriva ut hundra tabletter till mig, dom gör alltid de här om man är sjuk, men jag tackade nej och fick två tabletter och en ipreen idag, och fick remiss på några andra tabletter men jag ska bara sova och äta svenska alvedon iställe, pallar inte trycka i mig utländsk medicin då de oftast är galet starka, jag ska faktiskt kunna jobba också.
Har varit hemma nu på kvällen och anna och jag har upptäckt internet i min lägenhet så de är grymt bra, de är bara jag som har sladd nananana :)
jaha, vi har även hunnit med valborg här och den spenderades med alla vingjobbare, vi grillade och drack och spelade gitarr tills små timmarna, för att senare dansa oss svettiga på skylight eller va de heter. haha
nu ska jag sätta mig lite på balkongen och chilla vidare, snart kommer dom andra tjejerna hem :)
ska bli bäst på att blogga nu när vi har eget internet o dator, samt ta med mig min kamera, har mest bilder på min mobil men nu när vi har eget internet så ska jag köra med min kamera istället.

RSS 2.0