Cattis -

:)

2012-06-12 @ 10:58:38

Sitter o äter frukt och dricker fresh orange jucie hos min fina vän på juciebaren :) go frukost :) börjar jobba vid ett:) bästa lediga dagen igår, Emilie och jag hängde i agia tekkla at stephanos place, med pool och vattenpipa massa vattenmelon och smirnoff :) solade hela dagen och på kvällen åkte vi och åt på en restaurang och åt middag samt tittade på Sverige matchen :). Nu börjar de bli sjukt varmt här, soft! Gillar de starkt :)


..

2012-06-06 @ 09:57:56
hallå :) sitter här nu och dricker massa massa vatten, herregud va ja är förkyld alltså. fattar inte hur ja ska kunna jobba idag, men vill dom ha mig där hostande så ska dom få de.
Har i alla fall blivit klart med mitt cv nu i alla fall, första riktiga jag skriver. och självklart ska jag ha de på engelska, så har skickat de till söta  connie, engelsktalande senoritan som ska hjälpa mig så all gramatik blir så där sjukt bra.
åhh va glad jag blir när josefine hade kommenterat här, jag har tänkt jätte mycket på dig medans jag är här. och saknar dig hur mycket som helst, hälsa jimmie och min wilma också jätte mycket, allt är bara bra med mig förutom att jag är sjuk nu men annars är de super bra!! <3 hälsa alla andra från mig jossan
tack söta thessan, saknar dig också !!

..

2012-06-05 @ 17:21:44
idag har jag verkligen pisstråkigt,  har mest tittat efter boende i australien och sen hur man gör med visum.  suttit och tittat från balkongen när ungdomarna kör dragkamp, hostat, sovit, druckit vattten, o sen då. inget. fy fan va ja hatar att vara sjuk.
är verkligen super sugen på att sola snart, så jävulst blek. så när jag blir frisk ska jag lägga lite mer energi på att sola, har tidigare haft så mycket annat för mig. o så klart väldigt mkt jobb.
tog en bild på dom från min balkong.

jaho

2012-06-05 @ 12:35:34
hej !
efter mycket om och men så fick jag som tur var hemma idag och vara sjuk, söta emilie tröstade mig när jag yrade massa feber igår, riktigt bra kompis och anna som var på jobbet skickade peppande sjuk sms, mina två favoriter här. Emilie fixade även antibiotika till mig, så att febern ska försvinna snabbare. Första natten kunde jag inte sova alls, för varmt och för mycket feber, i natt kunde jag sova någorlunda bättre, känner mig lite seg nu bara. Var sjukt hungrig men maten jag lagade smakade sjukt äckligt, så efter några tuggor kastade jag de, naturlig bantning här i cypern när man inte orkar ta sig till jobbet för att äta. Så får äta någon macka eller flingor sen senare då, som vanligt hehe :)
jaha, igår medans jag låg i min säng så började på mitt alldra första cv. För alla min jobb som jag tidigare har haft har jag typ skrivit ett kort litet brev o lämnat telefon nummer, så nu har jag satsat seriöst på ett cv och de roligaste är att de första cv:et jag skriver, ska vara på engelska också, här satsar man stort hehe...  Men måste ha med mig de till australien när jag åker dit, så då är de bäst att göra de här, eftersom jag inte planerar att vara i sverige så länge efter de här, och om planerarna går som planerat så ligger läget till att jag tänkte bosätta mig i australien i en längre tid, dock inget bindande utan jag kan åka hem när jag vill o så tänkte jag :) super soft..
eftersom jag inte gör något annat än att hänga här hemma just nu har jag inga bilder från nu, dock kan ja lägga in en bild på en go drink ja drack här om dagen vid beach cluben, så himla mysigt ställe.

.

2012-06-04 @ 16:00:58
sitter här och dör lite smått, är sjuk och vet inte vad jag ska ta mig till. de är tok varmt ute, jag är tok varm med feber och acn är min bästavän idag.  så jävulst förkyld och jag vill bara bli frisk..
igår skulle jag egentligen ha en sjukt kul kväll men iställe fick ja bli hemma då jag är sjuk, får se om jag får vara sjuk imorgon från jobbet eller om jag ska jobba, mår i alla fall riktigt pissigt!!

<

2012-06-01 @ 22:21:54
denna låt spelar på cypradion hela tiden, o ja trallar ständigt på denna låt.  hehe rätt skön, roligaste va att jag och anna diggade till den inne på tvätteriet. tvätteriet ligger på en krog gata på sidan typ, nära oss, så vi får gå dit med våra påsar ibland, haha..
jaha. igår var vi ute alla vingarna, super nice. resulterade i en väldigt trött tjej som sitter här nu, har precis slutat jobbet. idag satt jag på jobbet o lärde margarita en cypriot, svenska. alltid lika kul, men hon är super grym på att prata svenska redan, o förstår väldigt bra.
ska nu kasta mig in i duschen och sen blir de sova för mig, kör morning four imorgon, vilket är 8-17, skönt att sluta tidigt, men fan så jobbigt att börja så jävulst tidigt, jag är lika död varje gång, även fast jag går och lägger mig tidigt, ja går in i barnstolarna som står runt borden, för att jag är så yrvaken, men vad ska man göra :)  en gång en nattmänniska o nattjobbare, alltid en nattmänniska.
går icke att öva bort :) :)
jahho.  imorgon ska ja gå o köpa frimärke o posta kort till min mormor :)..  bara mitt minne kommer ihåg de här. jag har så sjukt dåligt minne o cyprioterna skrattar åt de hela tiden, som idag när vi slutade jobbet så gick ja ner o kastade mina jobbkläder o tittade på utstämplingsmaskinen, eller de ja minns. så då blir ja tvungen att gå tillbaks dit en gång till för att jag inte mindes om jag stämplade ut då eller om ja bara tittade på klockan där, hm o detta skedde mellan tre minuters mellanrum. virrig är mitt andra namn, disträ blir mitt första. ja glömmer alltid vart ja lägger mina nycklar . o kan sitta ner o sen ställa mig upp o sen när ja ställer mig upp så har ja glömt vad ja skulle göra när jag står där.. hehe. sjukt
aja men duscha o sova va de, även fast ja inte vill men trött som en jude.
g
godnatt

RSS 2.0